Trapprenovering Sverige

HelaTrappan trapprenovering Sverige

Om ni bor på en ort som inte finns med i våra listor så kan vi självklart lösa detta ändå med våra resemontörer. Det som kan tillkomma är en framkörningsavgift. Vi försöker även lämna offert på e-post i den mån det är möjligt. 

Så tveka inte att höra av er om ni är intresserad av en trapprenovering! Det är något vi tycker alla ska ha möjlighet till. 

En renoverad trappa ger verkligen bostaden ett lyft!

Att renovera trappa är kostnadseffektivt, Ett smart miljöval samtidigt som det ökar värdet på er bostad.

Trappan är ofta en central del i en bostad och något som hamnar i blickfånget.

En trapprenovering tar oftast mindre än en dag att färdigställa vilket är skönt då man inte blir begränsad i sitt hem mer än under några timmar. Gå till arbetet och kom hem till en ny trappa! Enkelt! 

Växel

Ett urval av orter våra resemontörer jobbar i: Borås, Ulricehamn, Skövde, Falköping, Lidköping, Skara, Mariestad, Vaggeryd, Skillingaryd, Gislaved, Smålandsstenar, Anderstorp, Gnosjö, Värnamo, Ljungby, Alvesta, Växjö, Rottne,  Åseda, Hultsfred, Vimmerby med flera. 

Varför renovera trappan?

Förutom att spara pengar och att man värnar om miljön är en trapprenovering ett betydligt mindre ingrepp i bostaden i jämförelse med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg tillverkas i en konstruktion av flera skikt vilket ger bättre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringsteg i exempelvis massiv 8mm ek.

Slitstarka och halkfria

Ytan på våra trappsteg är av 3,8mm ek med 7 lager matt klarlack vilket gör dem extremt slitstarka och halkfria. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat missljud i trappan

Vår konstruktion av trappsteg minskar missljud och knarr och i vissa fall avhjälper det helt från missljud. Detta är dock inget som kan garanteras.