Trapprenovering Norrköping

HelaTrappan trapprenovering Norrköping

HelaTrappan trapprenovering Norrköping drivs av Fredrik Johansson som har lång erfarenhet inom snickeri, bygg och renovering.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Fredrik från HelaTrappan trapprenovering Norrköping tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och genomgång. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt utan förpliktelser.

En renoverad trappa ger verkligen bostaden ett lyft!

Att renovera trappa är kostnadseffektivt, Ett smart miljöval samtidigt som det ökar värdet på er bostad.

Trappan är ofta en central del i en bostad och något som hamnar i blickfånget.

En trapprenovering tar oftast mindre än en dag att färdigställa vilket underlättar då man inte blir begränsad i sitt hem mer än under några få timmar. Gå till arbetet och kom hem till en ny trappa! Enkelt! 

Fredrik Johansson

Norrköping

Norrköping, Linköping, Katrineholm, Söderköping, Finspång, Motala, Mjölby, Vadstena, Ödeshög, Boxholm, Ydre, Kinda, Åtvidaberg, Valdemarsvik med flera.

Varför renovera trappan?

Förutom att spara pengar och att man värnar om miljön är en trapprenovering ett betydligt mindre ingrepp i bostaden i jämförelse med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg tillverkas i en konstruktion av flera skikt vilket ger bättre formstabilitet och bättre bärighet än renoverings-steg i exempelvis massiv 8mm ek.

Slitstarka och halkfria

Ytan på våra trappsteg är av 3,8mm ek med 7 lager matt klarlack vilket gör dem extremt slitstarka och halkfria. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat missljud i trappan

Vår konstruktion av trappsteg minskar missljud och knarr och i vissa fall avhjälper det helt från missljud. Detta är dock inget som kan garanteras.