Trapprenovering Jönköping

HelaTrappan trapprenovering Jönköping

HelaTrappan trapprenovering drivs av Magnus Tilstam som bla har jobbat på husfabrik och ute på fältet med montage tidigare och har lång erfarenhet inom montage och snickeri.

Boka ett kostnadsfritt hembesök så ringer Magnus eller någon av hans kollegor från HelaTrappan trapprenovering tillbaka inom en arbetsdag och bokar in en kostnadsfri mätning och genomgång. Först när ni fått offerten fattar ni beslut om ni vill gå vidare eller inte, helt utan förpliktelser.

En renoverad trappa ger verkligen bostaden ett lyft!

Att renovera trappa är kostnadseffektivt, Ett smart miljöval samtidigt som det ökar värdet på er bostad.

Trappan är ofta en central del i en bostad och något som hamnar i blickfånget.

En trapprenovering tar oftast mindre än en dag att färdigställa vilket är skönt då man inte blir begränsad i sitt hem mer än under några timmar. Gå till arbetet och kom hem till en ny trappa! Enkelt! 

 

Magnus Tilstam

Tel: 010-179 72 72

E-post: info@helatrappan.se

Jönköping

Jönköping, Huskvarna, Bankeryd, Nässjö, Äng, Mullsjö, Habo, Tranås, Aneby, Bodafors, Vetlanda, Eksjö, Sävsjö, Gnosjö, Gislaved, Värnamo, Tranås med flera.


Boka gratis hembesök

Varför renovera trappan?

Förutom att spara pengar och att man värnar om miljön är en trapprenovering ett betydligt mindre ingrepp i bostaden i jämförelse med att bygga en helt ny trappa. Våra trappsteg tillverkas i en konstruktion av flera skikt vilket ger bättre formstabilitet och bättre bärighet än renoveringsteg i exempelvis massiv 8mm ek.

Slitstarka och halkfria

Ytan på våra trappsteg är av 3,8mm ek med 7 lager matt klarlack vilket gör dem extremt slitstarka och halkfria. Trappnosen som utsätts för störst slitage är i solitt trä och oljade för enkelt underhåll.

Minskat missljud i trappan

Vår konstruktion av trappsteg minskar missljud och knarr och i vissa fall avhjälper det helt från missljud. Detta är dock inget som kan garanteras.


Boka gratis hembesök